Підвищений рівень обслуговуванняПриватБанк надає автоматичний кредит на карту власникам золотих карток пріоритетне обслуговування та додаткові послуги, такі як персональний менеджер, доступ до VIP-залів в аеропортах та інші привілеї. Це забезпечує комфортне та зручне користування банківськими послугами.

Ваші додаткові можливості

  1. Оформивши картку класу голд, отримаєте безліч привілеїв, також надаються спеціальні тарифи та знижки.
  2. У випадку наявності кредитної заборгованості за рахунком в розрахункову дату обчислюється сума обов’язкового мінімального платежу.
  3. На цю карту Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери.
  4. Зараз оформити золоту карту без фізичного носія можна через сайт банку.

Сторони узгодили, що визнання обставини як такої, яка явно свідчить про те, що кредит своєчасно не буде повернений, здійснюється Банком одноосібно, на власний розсуд та узгодження з Клієнтом не потребує. При цьому Банк має право заблокувати видаткові операції за карткою, які здійснюються за рахунок кредиту, в будь-який час після встановлення Банком зазначеної обставини. Про таке блокування Банк повідомляє Клієнта шляхом направлення SMS-повідомлення та/або повідомлення у месенджерах. Клієнт має право встановити Ліміти на здійснення Клієнтом або Довіреними особами Клієнта видаткових операцій за рахунком Клієнта з використанням ПК.

  1. Купуйте один чи декілька товарів у розстрочку в межах встановленого ліміту «Оплати частинами» без додаткових комісій.
  2. Матеріали з плашками “Новини компаній”, “Промо”, “Партнерський матеріал”, “Партнерський спецпроект”, “Політичні новини”, “Прес-реліз”, “PR”, “Офіційно” публікуються на правах реклами.
  3. Для картки «Універсальна Gold» розмір щомісячного обов’язкового платежу становить 5%, але не менше 100 грн від суми заборгованості.
  4. Якщо у вас не підключена програма заохочень «Ще» активуйте її в Raiffeisen Online.
  5. На нові витрати пільговий період поширюватися не буде до моменту повного погашення всієї заборгованості.

Для замовлення картки потрібно мати мобільний застосунок “Дія” з ID-карткою або закордонним паспортом та завчасно активувати Дія.Підпис. У карток «Універсальна Gold» пільговий період користування кредитом – до 55 днів. Щоб не платити процентів, вам потрібно погасити заборгованість до 25-го числа місяця, наступного за тим, у якому ви скористалися кредитом. Розрахунок здійснюється окремо за кожною транзакцією клієнта, що призводить до змінення суми заборгованості.

Запам’ятайте або запишіть номер служби підтримки для оперативного зв’язку з Вашим Банком. Часті питання і відповіді по роботі з платіжними картками. Оберіть картку та натисніть «і» у правому верхньому кутку. Вхід в OTP https://prego-samui.com/shvidkij-kredit-na-kartu-vzjati-shvidko-kredit/ Bank UA вперше здійснюється після введення фінансового номеру та аутентифікації в застосунку Дія.

Заощадження, список 3

За курсом платіжних систем «екзотична валюта – долар США». Долар США спишеться за курсом продажу долара США в ПриватБанку на день здійснення купівлі. Плата в разі прострочення зобов’язань за договором – 6,8% на місяць. Для отримання Золотої картки для виплат Вам потрібні паспорт та ІПН. Ще однією перевагою Gold-клубу Приват банка є спеціальна дисконтна програма зі знижками в торгових мережах до 30%. У той же швидко гроші час Cashback від Бонус Плюс становить до 20%. Дата заробітної плати/авансу – імовірне/планове отримання зарплатних або авансових виплат.

Умови для отримання

Встановити розмір та строк дії таких Лімітів, а також види операцій за рахунком, які обмежуються, Клієнт має можливість звернувшись до Контакт-центру або у відділення Банку. Довірені особи не мають права змінювати встановлені Клієнтом Ліміти на здійснення видаткових операцій за рахунком Клієнта з використанням Додаткової ПК. Шляхом звернення до Контакт-центру або у відділення Банку з відповідною письмовою заявою, Клієнт має право змінювати встановлені ним Ліміти, крім граничних лімітів з отримання готівки, встановлених НБУ. Власник картки може знімати готівку у банкоматі чи розраховуватися на касі карткою, навіть коли на балансі нуль гривень чи недостатньо коштів для здійснення покупки. У такому разі транзакція все одно відбудеться з використанням кредитних коштів у межах кредитного ліміту. З карткою «Універсальна Gold» ви можете зручно та без комісій розраховуватися в Інтернеті.

Продовжуючи використовувати наш веб-сайт, ви погоджуєтеся на використання всіх файлів cookie. Ви завжди можете змінити свої налаштування файлів cookie у своєму браузері і відключити їх. Допомога при підборі і замовленні, безкоштовна консультація. Сайт не провадить видачу кредитів, оформлення кредитних карт, вкладів, а надає можливість миттєво зробити заявку, видачею карт і кредитів займаються виключно банки, в які ви відправите заявки. Оформлення картки можливе у найближчому відділенні банку і є простим та зручним процесом. Для відкриття картки один з батьків має надати паспорт та ідентифікаційний код. Діти віком від 6 до 14 років tango кредит повинні мати свідоцтво про народження і, за наявності, ідентифікаційний код.

Пакет «SKY Преміальний» (для клієнтів Банку)

Аби не платити за користування кредитом, достатньо вчасно повертати гроші на рахунок. Програми лояльності та бонусиВласники золотих карток мають https://kiwifitness.com.ua/obchislennja-vidsotkiv-formuli-kalkuljatori-onlajn/ доступ до різних програм лояльності та бонусів. Це можуть бути знижки на покупки в партнерських мережах, бонусні бали за використання картки, оплата частинами, а також спеціальні пропозиції для подорожей та розваг. Завдяки цьому користувачі можуть заощаджувати значні суми та отримувати додаткові вигоди від використання картки.

Основна навіґація

  1. Якщо ви вже маєте рахунок у ПриватБанку, то також маєте можливість отримати золоту кредитку — фізичну або віртуальну, за бажанням.
  2. Плата за користування кредитом в рамках пільгового періоду (до 55 днів) – 0,00001% річних, понад пільговий період – базова ставка 3,4% на місяць з моменту виникнення заборгованості.
  3. Додатково особа отримує доступ до мобільного та інтернет-банкінгу, може знімати гроші з банкомата без відсотків, оплачувати послуги онлайн та здійснювати інші платежі за реквізитами IBAN безкоштовно.
  4. Кредитна карта рівня Gold дає більше можливостей та переваг своєму власникові.
  5. Незважаючи на привабливість пільгового періоду, багато користувачів можуть не встигнути повернути борг вчасно, що призводить до накопичення значних відсотків.

Стежте за витратами завдяки зрозумілій історії операцій. Конвертацію валюти буде здійснено за курсом дня, коли ви здійснили купівлю (курс зазначається в SMS, яке ви отримаєте під час оплати карткою). Для картки «Універсальна Gold» розмір щомісячного обов’язкового платежу становить 5%, але не менше 100 грн від суми заборгованості.

Першого числа кожного місяця ліміт буде оновлюватися, і вам знову буде доступна зазначена сума для оплати. Блокування дії картки може відбуватися за усним зверненням Клієнта до Контакт-центру Банку або до відділення Банку для надання письмової заяви про втрату/ крадіжку картки для зупинення (блокування) її дії. Банк має право відновити дію картки, яку було заблоковано з ініціативи Банку, у разі усунення обставин, що стали підставою для такого блокування. Відновлення дії картки, якщо її блокування ініційовано Держателем картки, здійснюється виключно на підставі письмової заяви Держателя картки. Коли пільговий період минає, за користування кредитом нараховують відсоткову ставку, яка складає 3,4% на місяць або 40,8% річних на залишок боргу.

золота картка

Попередження

Платіжна дата – день, до якого потрібно повернути суму кредиту станом на останній день позаминулого місяця, щоб користування кредитом було без переплат. Перевірити баланс через декілька хвилин – кошти мають повернутися. Якщо ні – повернення коштів Банком на рахунок може відбутися протягом 9 днів.

Безкоштовні перекази з картки на картку через застосунок MyRaif забезпечують зручність у веденні переказів між банками. Поповнення картки також кредит на карту без відмов безкоштовне, що сприяє комфортному управлінню фінансами без додаткових витрат. Клієнт має право протягом 14 календарних днів з дня укладення Договору відмовитися від нього без пояснення причин, у тому числі у разі отримання грошових коштів із дотриманням наступних вимог. Клієнт сплачує Банку комісійну винагороду за обслуговування операцій з використанням платіжних карток відповідно до діючих Тарифів Банку протягом 30 (тридцяти) днів з дати її нарахування. Якщо комісійна винагорода не була сплачена Клієнтом протягом 30 (тридцяти) днів, така заборгованість визначається простроченою. Плата за послуги, передбачена Тарифами сплачується у національній валюті України, незалежно від того, у якій валюті відкритий рахунок.

  1. Якщо мати позитивний баланс більше 100 грн, то на особисті кошти щомісяця нараховуватиметься дохід в розмірі 10% річних.
  2. Детальна інформація щодо алгоритму проведення конвертації за посиланням.
  3. Коли пільговий період минає, за користування кредитом нараховують відсоткову ставку, яка складає 3,4% на місяць або 40,8% річних на залишок боргу.
  4. Золота картка від ПриватБанку може стати корисним інструментом для тих, хто цінує фінансову свободу та привілеї.
  5. Міжнародні платіжні системи також прагнуть всіляко допомогти своїм Gold-клієнтам.
  6. Ви зекономите свій час та збільшите шанс отримати гроші.

Пільговий періодПриватБанк надає пільговий період до 55 днів, протягом якого клієнти можуть користуватися кредитними коштами без сплати відсотків. Це дає можливість ефективно планувати свої фінансові витрати та уникати додаткових витрат на відсотки. Власники картки автоматники стаєте учасником Gold-клубу Приватбанку. Ще одна перевага це пільговий період, який становить 55 днів. Іншими словами, банк дозволяє користуватися грошима майже два місяці без усяких відсотків. З карткою рівня Gold Ви зможете користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами.

Знижки до -40% на популярні товари в магазинах АТБ

Для цього необхідно мати у смартфоні застосунок “Дія” з ID-карткою або закордонним біометричним паспортом та попередньо активувати Дія.Підпис, щоб підписати свою заявку. Маючи звичайну кредитку, багато хто з клієнтів ПриватБанку бажає оформити “золоту”. Кредитна карта рівня Gold дає більше можливостей та переваг своєму власникові. Для прикладу, до гривневої голд-карти можна отримати голд-картки у євро чи доларах безкоштовно. Якщо ви ще не клієнт банку, залишайте заявку на сайті (через кнопку «Зателефонуйте мені»). Забрати картку можна буде в найближчому відділенні банку. Картку не обов’язково передавати касирові – її достатньо піднести до термінала, що приймає оплату за безконтактними чипами PayPass або payWave.

Іменна дисконт-карта Golden Card пред’являється разом із паспортом при бронюванні послуги. Знижка діє тільки на послуги, що надаються компаніями грецького холдингу Mouzenidis Group, що вказані вище. Власники нерухомості, володарі Golden Card від Grekodom Development, можуть також скористатися послугами всього холдингу Музенідіс Груп за тарифами кожного із відділів, без надання знижки. Ба більше, маючи на руках карту типу Visa Gold, її власник отримує можливість оформити валютний депозит у банку з урахуванням чинних обмежень по сумі вкладу. Детальніше з умовами користування віртуальними картками від Райф-банку можна ознайомитися на офіційному сайті raiffeisen.ua. Віртуальна банківська картка – це повноцінна платіжна картка, що зберігається у банківському додатку в електронному вигляді та не має пластикового носія.

золота картка

Вони допомагають нам знати, які сторінки є найменш популярними, та бачити, як відвідувачі рухаються по сайту. Інформація, яку збирають ці файли cookie, часто є агрегованою, а отже, анонімною.